Logo
Newsfeed
Latest updates

Journal

Latest updates

All is not quiet on the western front…(but the rest will be written in Danish)

The Iron ThroneFoto: Søren Gregersen

Efter 10 år som freelance fotograf, sætter jeg mig, i juni 2012, det mål, at jeg vil lave TV. Fortrinsvis som dokumentarist. Jeg giver mig selv to år til at nå det mål. Samtidig tager jeg et deltidsjob som chauffør, for at sikre mig en stabil sideindkomst, mens jeg springer med på et hvert filmprojekt, der lyder halvvejs fornuftigt, uanset om jeg får løn eller ej.

Med den erfaring jeg allerede har, viser det sig hurtigt nemt at få mere ansvar på produktionerne og allerede efter et par måneder står jeg som location manager for en amerikansk spillefilm med titlen Copenhagen, der hovedsagligt skal optages i København. Siden hen jonglerer jeg så forskellige kasketter som lysmester, indspilningsleder og fotograf.

I juni 2014 slipper jeg, som planlagt, igen taget i lønmodtagerlivet, for at kaste mig selv tilbage i virvaret af freelancere i mediebranchen, nu både som fotojournalist og TV/film fotograf. Blot en uge senere bliver jeg ringet op af DR og spurgt om jeg vil være A-fotograf på en DR2 dokumentar.

Mens jeg stadig løber rundt med armene over hovedet, jubler og krammer alle dem, der har været med til at give mig den her enestående chance for at vise, hvad jeg kan, håber jeg, at du vil tage dig tid til at se filmen Helle Thorning-Schmidt – Kvinden, magten & Europa

Helle_titleFoto: DR / Martin Stampe

Leave A Comment